Bericht versturen
Thuis ProductenPrismatische LiFePO4-Cellen

280Ah de nominale van het de Stroomlithium van de Capaciteits40a Max. Lossing Batterij 320Wh

Certificaat
China Minmax Energy Technology Co. Ltd certificaten
China Minmax Energy Technology Co. Ltd certificaten
Ik ben online Chatten Nu

280Ah de nominale van het de Stroomlithium van de Capaciteits40a Max. Lossing Batterij 320Wh

280Ah de nominale van het de Stroomlithium van de Capaciteits40a Max. Lossing Batterij 320Wh
280Ah de nominale van het de Stroomlithium van de Capaciteits40a Max. Lossing Batterij 320Wh

Grote Afbeelding :  280Ah de nominale van het de Stroomlithium van de Capaciteits40a Max. Lossing Batterij 320Wh

Productdetails:
Place of Origin: China
Merknaam: Minmax
Certificering: UL, IEC, MSDS,UN38.3
Model Number: LFP71173204
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Minimum Order Quantity: 100
Prijs: negotiable
Payment Terms: T/T in advance

280Ah de nominale van het de Stroomlithium van de Capaciteits40a Max. Lossing Batterij 320Wh

beschrijving
Max. Discharge Current: 40A Product Name: Prismatic LiFePO4 Cells
Nominal Capacity: 280Ah Max. Charge Voltage: 3.65V
Max. Charge Current: 20A Operating Temperature: -20℃ ~ +55℃
Protection: Overcharge, Overdischarge, Overcurrent, Short Circuit Cycle Life: 3000 Cycles
Hoog licht:

Lithiumbatterij 320Wh

,

280ah lithiumbatterij

Productomschrijving:

De prismatische LiFePO4-Cellen zijn een betrouwbare en efficiënte bron van macht. Met een nominaal voltage van 3.2V en een nominale capaciteit van 280Ah, bieden zij een brede waaier van toepassingen aan. De LiFePO4-Cellen worden ontworpen om een maximumlossingsstroom van 40A te verstrekken en kunnen veilig in temperaturen tussen -20℃ en +55℃ werken. LiFePO4 zijn de Cellen een ideale keus voor een verscheidenheid van toepassingen, met inbegrip van draagbare elektronika, zonne-energieopslag, en elektrische voertuigen, dankzij hun hoog rendement en met lange levensuur.

De Prismatische LiFePO4-Cellen zijn een betrouwbare en energy-efficient oplossing die wordt ontworpen om aan de hoogste niveaus van kwaliteit en prestaties te voldoen. Zij bieden uitstekende prestaties in termen van voltage, capaciteit, max. lossingsstroom, en werkende temperatuur aan. Hun superieure efficiency maakt tot hen een ideale keus voor een verscheidenheid van toepassingen, van draagbare elektronika aan zonne-energieopslag en elektrische voertuigen.

De Prismatische LiFePO4-Cellen zijn een betrouwbare en efficiënte bron van macht, die prestaties aanbieden met lange levensuur en uitstekende. Met een nominaal voltage van 3.2V en een nominale capaciteit van 280Ah, worden zij ontworpen om een maximumlossingsstroom van 40A te verstrekken en kunnen veilig in temperaturen tussen -20℃ en +55℃ werken. LiFePO4 zijn de Cellen een ideale keus voor een verscheidenheid van toepassingen toe te schrijven aan hun hoog rendement en met lange levensuur.

 

Eigenschappen:

 • Productnaam: Primaticlifepo4 Cellen
 • Chemie: Het Fosfaat van het lithiumijzer (LiFePO4)
 • Nominaal Voltage: 3.2V
 • Werkende Temperatuur: -20℃ ~ +55℃
 • Max. Lossingsstroom: 40A
 • Nominale Capaciteit: 280Ah
 • Max. Lastenstroom: 20A
 

Technische Parameters:

Parameter Waarde
Productnaam Prismatische LiFePO4-Cellen
Nominaal Voltage 3.2V
Nominale Capaciteit 280Ah
Max. Lastenvoltage 3.65V
Max. Lastenstroom 20A
Max. Lossingsstroom 40A
Bescherming Overbelasting, Overdischarge, Te sterke intensiteit, Kortsluiting
Werkende Temperatuur -20℃ ~ +55℃
Afmetingen L*W*H: 71*173*204mm
Het cyclusleven 3000 Cycli
 

Toepassingen:

De Primaticlifepo4 Cellen zijn krachtige energieaccu's van Minmax, een belangrijk merk in lithiumbatterij productie. ModelNumber is LFP71173204, en het product wordt verklaard met UL, CEI, MSDS, en UN38.3. De minimumordehoeveelheid is 100, en de prijs is overeen te komen. De Cellen van Primatic worden LiFePO4 ontworpen voor een brede waaier van toepassingen met inbegrip van e-Fiets, e-Autoped, e-Motorfiets, en e-Driewieler. De maximumlastenstroom is 20A, en de afmetingen zijn L*W*H: 71*173*204mm. De werkende temperatuur is -20℃ ~ +55℃, en het heeft bescherming tegen overbelasting, overdischarge, te sterke intensiteit, en kortsluiting vooruitgegaan.

De de Celleneigenschap van Primatic LiFePO4 ging lithium-ionentechnologie vooruit en verstrekt superieure energieopslag en langdurige macht. Het is één van de beste navulbare batterijen beschikbaar op de markt, en is betrouwbaarder en efficiënt dan traditionele types van batterijen. Deze batterij wordt ontworpen voor krachtige toepassingen en levert uitstekende prestaties in een waaier van voorwaarden. Het is perfect voor energieopslag en machts reservetoepassingen.

Deze energieaccu van Minmax is een grote keus voor die die betrouwbare en langdurige macht zoeken. De Cellen van Primatic LiFePO4 bieden superieure prestaties in een waaier van toepassingen aan, en zijn een grote keus voor energieopslag en machts reservebehoeften. Deze lithiumbatterij is betrouwbaarder en efficiënt dan traditionele types van batterijen, en is een ideale oplossing voor een verscheidenheid van toepassingen.

 

Aanpassing:

Zijn de Minmax Prismatische LiFePO4 Cellen de perfecte energieaccu voor toepassingen die krachtige en langdurige navulbare batterijen eisen. Onze LiFePO4-cellen worden verklaard met UL, CEI, MSDS, en UN38.3, en met een minimumordehoeveelheid van 100 gekomen. Het nominale voltage van onze cellen is 3.2V, en de maximumlossingsstroom is 40A. De afmetingen van de cellen zijn L*W*H: 71*173*204mm, en de maximumlastenstroom zijn 20A. Onze cellen zijn ook uitgerust met beschermingseigenschappen zoals overbelasting, overdischarge, te sterke intensiteit, en kortsluitingbescherming. De prijs van deze cellen is overeen te komen, en wij keuren betaling vooraf door T/T goed.

 

Steun en de Diensten:

De Technische ondersteuning en de Dienst van Primaticlifepo4 Cellen

In Primatic, zijn wij geëngageerd aan het aanbieden van onze klanten de beste technische ondersteuning en de dienst. Wij bieden een verscheidenheid van technische ondersteuning en de dienstopties aan om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.

 • 24/7 Technische ondersteuninghotline
 • Online Knowledge Base
 • Live Chat Support
 • E-mailsteun
 • De Dienst ter plaatse
 • De garantiedienst

Ons dienst en ondersteuningsteam moeten hier om het even welke vragen beantwoorden u over onze LiFePO4-cellen kunt hebben. Wij streven ernaar om de beste klantenservice te verstrekken en mogelijk te steunen, en wij zijn altijd beschikbaar om u met om het even welke technische kwesties te helpen u kunt hebben.

 

Verpakking en het Verschepen:

De verpakkende en Verschepende Cellen van Primatic LiFePO4

De Primaticlifepo4 Cellen worden verscheept in douane-ontworpen verpakking om maximale bescherming tijdens doorgang te verzekeren. Elk pakket wordt gemaakt van karton en bevat een minimum van één cel, samen met schuimtussenvoegsels helpen de cellen van schok en trilling beschermen. De extra verpakkingsmaterialen kunnen worden toegevoegd om te verzekeren de cellen niet beschadigd tijdens doorgang zijn.

Onze douane-ontworpen verpakking wordt ontworpen om tegen vochtigheid te beschermen en om het even welke kortsluitingen of andere elektroproblemen te verhinderen. Alle cellen worden getest voorafgaand aan het verschepen en met een beperkte garantie gekomen. Wij verstrekken het volgen ook informatie voor elk pakket, zodat kunt u de vooruitgang van uw verzending gemakkelijk volgen.

Wij doen groot het nodige om ervoor te zorgen dat onze LiFePO4-Cellen veilig en veilig worden geleverd. Als u om het even welke vragen of zorgen over ons verpakking en het verschepen procédé hebt, gelieve te aarzelen niet om ons te contacteren.

 

FAQ:

Q1: Wat is de Cellen van Minmax Primatic LiFePO4?

A1: De Cellen van Minmaxprimatic LiFePO4 is de batterijcellen van een lithiumfosfaat met het modeldieaantal LFP71173204 door Minmax, een professionele batterijfabrikant in China wordt veroorzaakt.

Q2: Welke certificatie hebben de Cellen van Minmax Primatic LiFePO4?

A2: De Cellen van Minmaxprimatic LiFePO4 hebben UL, CEI, MSDS, UN38.3-certificatie.

Q3: Wat is de minimumordehoeveelheid voor de Cellen van Minmax Primatic LiFePO4?

A3: De minimumordehoeveelheid voor de Cellen van Minmax Primatic LiFePO4 is 100.

Q4: Hoeveel de Cellenkosten van Minmax Primatic LiFePO4?

A4: De prijs van de Cellen van Minmax Primatic LiFePO4 is overeen te komen.

Q5: Welke betalingstermijnen beschikbaar zijn voor de Cellen van Minmax Primatic LiFePO4?

A5: De betalingstermijnen voor de Cellen van Minmax Primatic LiFePO4 zijn vooraf T/T.

Contactgegevens
Minmax Energy Technology Co. Ltd

Contactpersoon: Lisa Lin

Tel.: +86-18926192799

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)